DS Manteniment Industrial

Compromís, serietat i professionalitat són les nostres directrius. A DS Manteniment Industrial els nostres clients són el més important.
Descobreixi la nostra empresa i posi's en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta.

Equip

Un equip jove, dinàmic i molt competitiu que els proporcionarà les millors sol.lucions a les seves necessitats. Manteniment preventiu, correctiu i millores de les seves línies són el nostre objetiu.

Esperit innovador

La inquietud i un esperit innovador ens ha portat a la creació d'aquest projecte enfocat a donar servei als sectors industrials de l'alimentació, la cosmètica i la farmàcia.

Sol.lucions avançades

Els més de 20 anys d'experiència com a tècnics dins el sector del packaging ens recolzen, aportan-nos un gran ventall de possibles sol.lucions per a la dosificació i envasat de líquids, de pastosos i de granulats

Què fem

Hem gaudit de cada minut del nostre recorregut en la creació d'aquest projecte. Ara, una vegada posat en marxa, seguim gaudint del nostre treball al costat dels nostres clients.

Planificació

Una correcta planificació del mantenimient els estalviarà aturades no desitjades durant la producció.

Manteniment

Un manteniment estricte i meticulós millorarà la productivitat de les seves línies.

Millores

L'optimització de les línies és el nostre punt de mira. Automatització de processos, modificació y adaptacions mecàniques per a la posada en servei de nous formats.

Recolzament

Si la seva empresa necessita un equip de manteniment o bé reforçar-lo, li oferim la possibilitat de recolzar-lo amb els nostres tècnics.

Excel.lència

Els més de 20 anys d'experiència en el sector del packaging ens recolzen. Manteniment, construcció de maquinària i servei post-venta han estat els nostres àmbits de treball.

Contacte

Si desitja posar-se en contacte pot remetre'ns el següent formulari